spot_img

Ισαβέλλα Ζαμπετάκη

Η Ισαβέλλα Ζαμπετάκη είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Εδώ και 24 χρόνια αρθρογραφεί για ελληνικά και διεθνή Μέσα όπως η Καθημερινή, ο Γαστρονόμος, η Athens Voice, το Time Out Athens, το Travel&Leisure, το Oryx (περιοδικό της Qatar Airways) και το Aire (περιοδικό της Aeromexico).

Το πρώτο της βιβλίο, η «Χειροποίητη Κρήτη», είναι ένας δίγλωσσος τόμος που καταγράφει στοιχεία αυθεντικότητας του τόπου, βλέποντάς τα μέσα από την σύγχρονη οπτική. Το δεύτερο, «(Για)τι Τρώμε;» θίγει τι θέμα της σωστής διατροφής.

Η Ισαβέλλα Ζαμπετάκη είναι επίσης η δημιουργός των Tourism Awards, των βραβείων-θεσμό στον ελληνικό τουρισμό καθώς επίσης και των Hotel of the Year Awards, Restaurant 100 και Estia Awards. Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε διεθνή συνέδρια και αποτελεί πρέσβειρα του κρητικού τρόπου ζωής στο εξωτερικό. Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts του Grinnell College των ΗΠΑ και πτυχίου Masters στον Σχεδιασμό Τεχνολογιών Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Carlos III της Ισπανίας.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments