Με τον πιο εύγευστο τρόπο ξεκίνησε ο Μάιος του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού στην Κεντρική Λαχαναγορά της Αθήνας!
Tο Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου παραγωγοί της Νότιας Ελλάδας, σεφ και δημιουργοί έστησαν μια μοναδική γιορτή της γεύσης στον φιλόξενο χώρο της Open Farm Agora, στην Πτέρυγα Καταναλωτή της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθήνας, στο Ρέντη.
Πέραν του σεφ ευχαριστούμε τις συμμετέχοντες επιχειρήσεις του νησιού μας και όσες στήριξαν την κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη του γαστρονομικού μας πλούτου και της ποιότητας των προϊόντων της Ζακύνθου.
Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά:
Τον σεφ συνοδοιπόρο Ανδρέα Φλεμοτόμο,
την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ζακύνθου και τον πρόεδρο Διονύση Βερτζάγια,
την εταιρεία 7ISLAND και τον ιδιοκτήτη Νίκο Θεοδόση για την παρουσία του,
την οικογένεια Θεριανού THERIANOS FARM και τον Δημήτρη Θεριανό,
την οικογένεια Μπάστα με το τυροκομείο της και τον Παναγιώτη Μπάστα,
τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Κοιλιωμένου- Melissiotisses με τα εκλεκτά προϊόντα τους, την υπέροχη κουλούρα και την πρόεδρο Λίλιαν Μπουφίδου,
την εταιρεία αριστέον ΧΑΙΚΑΛΗΣ-ΣΟΥΛΗΣ με τα ελαιόλαδα τους,
τέλος της εταιρεία ΛΟΥΤΑΣ ΑΕΒΕ και τον Νίκο Λούτα για την συνεχή στήριξη με τα προϊόντα τους και τα εκλεκτά κρέατα στα γαστρονομικά μας ταξίδια τοπικών γεύσεων και συνταγών.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, το Δήμαρχο Ζακύνθου Γιώργο Στασινόπουλο, τον Αντιπεριφεριάρχη Κωνσταντίνο Καποδίστρια, τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Κόττη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΖ Διονύση Τουρκάκη, τον πρόεδρο της ΕΑΣΖ.
Συνεχίζουμε…